Kozmik Radyo & Haber

Bakan Muş Adana ESOB’da

Bakan Muş Adana ESOB’da
163 views
05 Aralık 2022 - 12:17

Bakan Muş Adana ESOB’da

sorun dinledi, açılış yaptı

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen istişare toplantısında, esnaf ve sanatkarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bakan Muş, istişare toplantısının ardından yenilenen sicil müdürlüğünün açılışını gerçekleştirerek, incelemelerde bulundu.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarla İstişare toplantısında oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Birlik Başkanı Niyazi Göger, esnaf ve sanatkarların sorunları, talepleri ile Birliğin çalışmaları ve projeleri hakkında Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’a bilgi verdi.

Başkan Göger’in esnafın sorunlarını genel hatlarıyla açıkladığı konuşmasının ardından Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, oda başkanlarından temsil ettikleri sektörlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İstişare toplantısı sonrasında Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ILO ile yürüttüğü proje kapsamında modernize edilen Sicil Müdürlüğünün açılışı yapıldı.

Sicil müdürlüğünün açılış kurdelesi, Bakan Dr. Mehmet Muş, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Tamer Dağlı, Abdullah Doğru, Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay ve Birlik Başkanı Niyazi Göger tarafında hayırlı olması temennisiyle kesildi.

 

Açılışın ardından sicil müdürlüğünü gezerek  çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Muş, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne kazandırdığı modern sicil müdürlüğü için Başkan Niyazi Göger’i kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.