Kozmik Radyo & Haber

Hülya Erdem, pazarcı esnafının sofrasına konuk oldu

Hülya Erdem, pazarcı esnafının sofrasına konuk oldu
147 views
02 Aralık 2022 - 11:32

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki esnaf ve sanatkarlarla sık sık bir araya geliyor. Ekonominin bel kemiği esnaf ve sanatkarların Ceyhan için önemini bilerek hareket eden Başkan Erdem, belediye olarak tüm personelle esnafların yanında ve destekçisi olduklarını vurguluyor.
Fırsat buldukça çarşı merkezindeki esnaflarla bir araya gelip sorunlarını dinleyen, çözüm önerilerini anlatan Başkan Erdem, pazarcı esnafını da unutmuyor.
İstiklal Mahallesi’nde kurulan Perşembe pazarında başladığı gün boyunca esnaf tezgahlarını tek tek gezen, pazarcı esnafının sofrasına konuk olan Başkan Erdem, ilçe halkına hizmet sunan tüm esnaf ve sanatkarların baş tacı olduğunu kaydetti. Ekonomide çarkların dönmesine büyük katkı sunan esnafın içinde bulunduğu zor durumu en kısa sürede atlatmasını ümit eden Başkan Erdem, esnafla ve alışveriş yapan hemşehrileriyle sohbet de etti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, günün sonunda  Emsal İpekçi’nin işletmecisi olduğu Emsal Elektronik ve Yetkili Servis’in açılışını gerçekleştirdi. Erdem, işletme sahiplerine hayırlı, uğurlu, bol bereketli işler diledi. Başkan Erdem, “Ekonominin yapı taşları esnaf ve sanatkarlarımızın ilçemize sunduğu katkılar için teşekkür ederim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.