Kozmik Radyo & Haber

MHP Adana “Komşum nasılsın?” çalışmasına yoğunlaştı

MHP Adana “Komşum nasılsın?” çalışmasına yoğunlaştı
118 views
01 Aralık 2022 - 15:48

“MHP yeni bir milli mücadele ruhuyla sahalarda”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye’nin içeride ihanet, dışarıda husumet kuşatması altında bulunduğu süreçte Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in yeni bir milli mücadele ruhuyla sahalarda olduğunu söyledi.

İl yönetimi ve ilçe başkanlarıyla ayrı ayrı toplantı…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla ayrı ayrı yaptığı toplantıda gündem, teşkilatın gündeminde yer alan konuları görüştü. Avcı, MHP Genel Merkezinin başlattığı “Komşum Nasılsın?” temalı çalışmanın önemi üzerinde dururken, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 18 Aralık 2022 tarihinde Mersin’de düzenlenecek miting için yapılan hazırlıkları istişare etti.

“Bu faaliyetlerin bir anlamı ve gayesi var”

Türkiye’nin içeride ihanet, dışarıda husumet kuşatması altında bulunduğu süreçte Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in yeni bir milli mücadele ruhuyla çalıştığını ve bu maksatla sahalarda olduğunu anlatan Avcı, “Pandemi dönemiyle birlikte başlatılan ‘Adım Adım 2023: İl İl Anadolu’, ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’, ‘Köyüm Benim Sohbet Toplantıları’, devam eden bölgesel mitingler ve geçen hafta uygulamaya konan ‘Komşum nasılsın?’ temalı faaliyetlerin hepsinin bir anlamı ve gayesi var.” dedi.

“Ülkemizin, milletimizin geleceği için buna mecburuz”

Avcı devamla şunları söyledi:

“Sayın Liderimiz ve yol arkadaşları bu kadar yoğun bir mesai verirken bizler de Milliyetçi Hareket’in beşiği Adana’dan en güçlü şekilde bu çalışmalara destek olacağız. Davamız kutlu, sorumluluklarımız ağır. Cenab-ı Allah’ın Son Elçisi Sevgili Peygamberimiz İslam davasını nasıl ki en yakınlarından başlayarak anlattı ise, bizler de davamızı anlatmak için yakınlarımızdan; komşularımızdan, akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan başlayacağız ve her geçen gün halkayı genişleteceğiz; ülkemizin, milletimizin geleceği için buna mecburuz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.