Kozmik Radyo & Haber

DAİMFED ‘AYRICALIKLI YAPI’LARI İNCELEDİ

DAİMFED ‘AYRICALIKLI YAPI’LARI İNCELEDİ
111 views
28 Kasım 2022 - 14:31

DAİMFED tarafından on beş günde bir gerçekleştirilen toplantılara bu hafta Dizmanlar Grup ev sahipliği yaptı. Toplantı Dizmanlar Grubun A-V yapı tipine sahip olan, geniş sosyal donatı alanlarıyla şehrin siluetine örnek yaşam projesinin yapıldığı İnşaat alanında gerçekleştirildi.

DAİMFED ‘AYRICALIKLI YAPI’ LARI İNCELEDİ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “DAİMFED yönetimi olarak bu hafta toplantımızı bu hafta Dizmanlar Grup ta yapıyoruz. Dizmanlar Grup sahibi ve DAİMFED Genel Başkan yardımcısı Nihat Dizman ‘ın ev sahipliğinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Dizmanlar Grubun Adana ya kazandıracağı muhteşem bir projeyi de yakından görme imkânı bulduğumuz, İnanılmaz devasa yapıların oluşmaya başladığını gördük. Böylesine önemli projelerden birisinin DAİMFED bünyesinden olması hepimizi gururlandırdı. Dizmanlar Gruba gerçekleştirdiği bu güzel projeyle ilgili başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

DİZMAN, ‘ADANA ‘YA DEĞER KATIYORUZ’

Dizmanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve DAİMFED Genel Başkan Yardımcısı Nihat Dizman’ da yaptığı açıklamada; “DAİMFED in bir üyesi olarak İnşaat sektörüne ve temsilcilerine yararlı olmak için çalıştıklarını ifade ederek, “İnşaat sektöründeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Adana ya değer katmayı amaçlayan çalışmalarımızla çıtayı her geçen gün daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Nihat Dizman yapım çalışmalarını sürdürdükleri İnşaat Projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Adana’da doğan Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 40 bin toplu konut üreten Dizmanlar Grup olarak, ayrıca yapımını sürdürdüğümüz muhteşem bir projeyi de Adana’ya kazandırmaya çalışıyoruz. Bu devasa projede Hayatın Bütün Anlarını Tek Konsepte buluşturduk, 35 Dönümlük dev bir Peyzaj Alanını kapsayan, Kendi Kendine Yeten bir Yaşam konseptinin oluşturulduğu, Projede 2+1, 4+1, 5+1 6+1 ve 7+1 olmak üzere ultra lüks konut tipi bulunan Dairelerle Her Yaşam tarzına Göre Farklı Tiplerde Konut yapımı gerçekleştiriyoruz” İfadesini kullandı.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.