Kozmik Radyo & Haber

DAİMFED ‘TEN ‘İLKBARETİM-İLK YELEĞİM’ PROJESİ

DAİMFED ‘TEN ‘İLKBARETİM-İLK YELEĞİM’ PROJESİ
112 views
08 Kasım 2022 - 12:32

DAİMFED ve Alparslan Türkeş BT Üniversitesi iş birliğiyle imza altına alınan protokolde Alparslan Türkeş Bilim ve Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Mimarlık- Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolunay Göçken, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gözde Baydemir Peşint, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve DAİMFED Başkan Yardımcısı ve AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya, DAİMFED Arge ve Proje Başkanı Barış Yıldırım, DAİMFED Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular. Protokole göre her yıl geleneksel yapılması kararı alınarak Üniversite Öğrencileri mezuniyet öncesi ‘İlk Baret-İlk Yelek’ lerine kavuşmuş olacaklar.

DAİMFED ALPARSLAN TÜRKEŞ ÜNİVERSİTE İŞ BİRLİĞİ

Alparslan Türkeş Bilim ve Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay; “DAİMFED in ilgi, alakalarından, hassasiyetlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek DAİMFED e katkıları için teşekkür ediyorum. Ayrıca bu Projenin geleneksel hale getirerek sürekli hale getirmek için imzaladığımız protokol bizi son derece memnun etmiştir.” dedi.

DAİMFED ‘TEN ‘İLKBARETİM-İLK YELEĞİM’ ETKİNLİĞİ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Daha önce Çukurova Üniversitesinde de uygulamaya koyduğumuz ‘İlk Baretim-İlk Yeleğim’ projemizi Alparslan Türkeş Bilim ve Teknik Üniversitesi’ ndede hayata geçirmemiz sosyal sorumluluğumuz gereği yaptığımız önemli bir faaliyetimizdir. Sektörümüzün geleceği olan kardeşlerimizi teşvik, güven ve gelecek açısından yanlarında olduğumuzu göstermek ayrı bir mutluluk kaynağımızdır. Bu vesileyle  Projemizi imzaladığımız protokolün Mimar ve Mühendis kardeşlerimize başarılar diliyor, DAİMFED olarak yanlarında olduğumuzun altını çiziyoruz. DAİMFED olarak desteklerimiz sürecektir.” Açıklamasında bulundu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.