Kozmik Radyo & Haber

AK Parti Adana İl Başkanlığı yine birinci oldu

AK Parti Adana İl Başkanlığı yine birinci oldu
189 views
01 Kasım 2022 - 15:33

AK Parti Adana İl Başkanlığı, Adana genelinde geçtiğimiz Ekim ayında 15 bin 467 yeni üye kaydı yaparak Türkiye geneli iller arasında yine birinci oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 15 ay sonra, 3 Kasım 2002’de iktidara geldiğini hatırlatarak “3 Kasım, milletin partisi AK Parti’nin millete hizmet etmenin başlangıç günüdür. Bizler de AK Parti kadroları olarak Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aziz milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde, aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ADANA TEŞKİLATLARI YİNE BİRİNCİ

AK Parti Adana teşkilatları olarak göreve geldikleri günden itibaren Adana’da bir başarı hikayesi yazmak için gayret ettiklerini belirten Başkan Ay, “Adanalı aziz hemşehrilerimizin Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki büyük AK Parti ailemize göstermiş oldukları teveccüh ve teşkilatlarımızın gayretli çalışmalarıyla geçtiğimiz Ekim ayında 15 bin 467 yeni üye kaydı yaparak Türkiye geneli iller arasında yine birinci olduk. Bir ay gibi kısa bir sürede seçmen sayısının yüzde birinin AK Partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh göstererek üye olması, yani teveccühün artması bizlerin de sorumluluğunu arttırmıştır.

Aramıza katılarak gücümüze güç katan kıymetli hemşehrilerimize teveccühleri için, teşkilatlarımıza da gayretleri için teşekkür ediyoruz. Aramıza hoş geldiniz diyoruz” dedi.

BİRİNCİLİKLERE DOYMUYOR

AK Parti Adana İl Başkanlığı, 2020 yılının Haziran ayında 14 bin 595 yeni üye kaydı ile, 2021 yılının Eylül ayında ise 17 bin 22 yeni üye kaydı yaparak en fazla üye yapan iller arasında Türkiye birincisi olmuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.