Kozmik Radyo & Haber

Festival’in renkli standı: D&M Çikolata Durağı

Festival’in renkli standı: D&M Çikolata Durağı
186 views
12 Ekim 2022 - 15:38

Uluslararası Adana Lezzet Festivali, sona erdi ama halen gündemdeki sıcaklığını koruyor.

D&M’YE UĞRAYANLAR MUTLU AYRILDI

Yaklaşık 700 bin kişinin katıldığı etkinlik, tüketilen binlerce ton et ve şalgamla ön plana çıkarılsa da farklı lezzet durakları da festivalin en çok ilgi görenleri arasında yer aldı. ‘’Adana’da Bir Belçika Havası’’ sloganı ile Merkez Park’ta yerini alan D&M Çikolata Durağı, festivalin en renkli stantlarından biriydi. Alana gelen konuklarının yoğun ilgisiyle karşılanan D&M Çikolata Durağına uğrayanlar festivalden mutlu ayrıldı.

ÖZEL TARİFLER SUNUYORUZ

D&M Çikolata Durağı yetkilisi ve çikolata ustası Derya Bilik, katıldıkları lezzet festivalin mükemmel geçtiğini belirterek yoğun ilgisi nedeniyle Adanalılara ve kent dışından gelen konuklara teşekkür etti. Derya Bilik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Ben, Adana’da eksik gördüğüm bu konsepti buraya getirmek istedim. Üç yılı aşkın bir süredir bu hizmeti özenle veriyoruz. Bizler ekip olarak Belçika çikolatası kullandığımız özel tariflerimizden oluşan tatlı menümüz ile el yapımı butik çikolatamızı vatandaşlarımıza sunuyoruz’’ dedi.

LEZZET TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ

Derya Bilik, büyük bir aile olduklarını belirterek, festivalde el ele verip canla başla çalışan ekip arkadaşları Mehmet Bilik, Oğuzhan Tahsin Bozkurt, Verda Pehlivan, Hazar Açar, Direncan Yıldız, Simay Güngör, Fatmanur Sarıkavak, Ömer Bilik, Alperen Ünal, Mustafa Çot ve Şevket Güzel ‘e teşekkür etti. Bilik, lezzet tutkunlarını iller bankası kavşağındaki butik çikolata kafelerine beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.