Kozmik Radyo & Haber

AŞKON ve ADAŞDER festival alanının her yerindeydi

AŞKON ve ADAŞDER festival alanının her yerindeydi
194 views
11 Ekim 2022 - 15:07

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin önemli konuklarından biri de kısa adı AŞKON olan Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu ile Adana Aşçılar ve Şefler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ADAŞDER) oldu.

Yaklaşık 700 bin kişinin katıldığı, 261 bin 500 kilo et, 196 bin 800 litre şalgam tüketilen festival alanın her yerinde aktif olarak yer alan AŞKON ve ADAŞDER Başkan ve yöneticileri, hem gözlem yaptı, hem büyük etkinliğe katkı sundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın daveti üzerine festivale katlım sağlayan AŞKON Başkanı Hanife Özen, yardımcısı Gül Akyol, ADAŞDER Başkanı Sevim Bilir ve Başkan Yardımcısı Arzu Özacardı ile yöneticileri, Vali Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile desteklerinden dolayı Adnan Bilir ve Adnan Güzey ile festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Merkez parktaki etkinlik alanının festival boyunca her yerinde bulunan AŞKON ve ADAŞDER başkan ve yöneticileri Bursa’dan gelen konuklarla da yakından ilgilendiler.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.