Kozmik Radyo & Haber

Adnan Usta Kebaba uğrayanlar festivalden mutlu ayrıldı

Adnan Usta Kebaba uğrayanlar festivalden mutlu ayrıldı
152 views
10 Ekim 2022 - 11:32

Adana’da üç gün boyunca yaşanan Lezzet Şöleni sona erdi. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve büyük ilgi gören Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne yaklaşık 700 bin kişi katıldı.

ADANA KEBABIN MARKA DEĞERİ

Adana’da kebabın marka değeri olarak bilinen Adnan Usta Kebap da Merkez Park’taki festival alanında yerini aldı. Adana kebabı, kuşbaşı, ciğer, tavuk ve meşhur tablacı salatası, çoban salata, mevsim salataları, soğan salatasına kadar onlarca çeşit ürünle festivale damga vuran Adnan Usta Kebap, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle festival konuklarını ağırladı.

FESTİVAL HAVASINI SOLUYANLARIN UĞRAK YERİ OLDU

Kayalıbağ Mahallesi 26001. Sokak,No:1/C (İnönü Parkı yanı Karahan Kitabevi civarı Özel Sancak İşhanı) Seyhan-Adana adresinde hizmet veren Adnan Usta Kebap, festival havasını soluyanların uğrak yeri oldu. Festival boyunca hem Adana, hem ülke geneli ve yurt dışından konukları ağırlayan Adnan Usta’ya yolu düşenler festivalden mutlu ayrıldı.

FARKINI ORTAYA KOYUYOR

Adnan Usta Kebap’ta her damak zevkine hitap eden eşsiz lezzetler yer alıyor. Birbirinden leziz kebapların yanında çeşit çeşit salata ve kendine has tatlarıyla bu kentin gözdesi olan Adnan Usta, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla farkını ortaya koyuyor. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ne damga vuran markalardan biri de Adnan Usta Kebap oldu. Adnan Usta Kebabı bir lezzet durağı olarak kente kazandıran Adnan Yeşilmen, festival boyunca kendilerini tercih eden konuklara teşekkür etti.

     

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.