Kozmik Radyo & Haber

BELEMEDİK BUNGALOV EVLER VE BUTİK OTEL BAŞKAN ÇAY’A ÖDÜL GETİRDİ

BELEMEDİK BUNGALOV EVLER VE BUTİK OTEL BAŞKAN ÇAY’A ÖDÜL GETİRDİ
155 views
06 Ekim 2022 - 12:40

Hayata geçirdiği birbirinden önemli projelerle Pozantı’nın turizm çıtasını her geçen gün yükselten Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın gayretleri ödüllerle taçlandırılıyor.

Adana’da yayın yapan HDH Medya (Hayata Dair Her Şey) dergisinin 7. Yıldönümü ödülleri gecesinde Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik Bungalov Evler ve Butik Otel projesiyle ödüle layık görüldü.

ADANA’YA DEĞER KATANLAR

Adana Esas 01 Burda alışveriş merkezindeki Performans Sanatları Merkezinde düzenlenen ödül törenine, 64. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın yanı sıra belediye başkanları, oyuncu Yeliz Doğramacılar, sanatçı Doğan Nurlu, Şimal Saraç, STK Temsilcileri, muhtarlar, aktivistler ve misafirler katıldı.

‘Adana’ya Değer Katanlar’ sloganı altında düzenlenen ödül gecesinde Belemedik Bungalov Evler ve Butik Otel projesiyle ödüle layık görülen Belediye Başkanı Mustafa Çay, ödülü kurduğu atölye ekibi çalışanları için aldı. Gecede Belemedik Bungalov Evler ve Butik Otelin tanıtım filmi ise geceye katılanlardan tam not alarak dakikalarca alkışlandı.

BU ÖDÜLÜ KIYMETLİ YAPAN ALIN TERİ OLAN İŞÇİ KARDEŞLERİMLE ÜRETİYOR OLMAMIZ

Ödül gecesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, ödülü Pozantı halkına ithaf ederek işçi kardeşlerine armağan ettiğini ifade etti. Adana’ya ilk bungalov evleri yapan bir belediye başkanı olduğunu belirten Başkan Çay, “Öncelikle 18 yıl terörle mücadelede emniyet teşkilatına hizmet etmiş biri olarak Şehit aileleri adına birinden bu ödülü almak benim için çok kıymetli ve şerefli bir takdim oldu. Adana’ya bu konuda gerçekten değer kattığımızla ilgili hiç mütevazi davranmayacağım. Adana’nın ilk bungalov evlerini yapan bir belediye başkanıyım. Belemedik, tabiatın ve doğanın çok kıymetli bir hazinesi. Bu ödülü kıymetli hale getiren asıl değer ise bir taşerona, bir firmaya ya da bir müteahhitte değil, belediyenin kendi bünyesinde kurduğu atölyelerdeki emekçi alın teri olan işçi kardeşlerimle üretiyor olmamız. Şu an Belemedik’te 4 adet bungalov evimiz bir ay sonraya rezervasyonları dolu bir şekilde devam ediyor. Yine Belemedik’te saunası ve hamamıyla 13 odalı bir butik otelimiz ve onun yanında Kıymetli Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi Beyefendinin takdirleriyle butik otelimiz etrafına 7 adet bungalov eve daha başladık. Biri bitti, ikincisinin iskelesi kuruldu. Üçüncü ve dördüncü evlerimizin temeli atıldı. Onlar jakuzi sistemiyle artık daha da lüks olacak. 200 metre yükseklikte bütün doğayı gören güzelliklerle Adana’nın turizmine değer katmaya devam ediyoruz ve bunun Pozantılı’nın alın teri olan işçileriyle yapıyoruz. Bu ödülü öncelikle beni 3 dönemdir belediye başkanlığı koltuğuna takdir eden Pozantı halkına ithaf ederek işçi kardeşlerime armağan ediyorum” diyerek, emeklerini ödülle taçlandırılan HDH Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Şingirik ve yönetimine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.