Kozmik Radyo & Haber

İstanbul’da büyük zirve

İstanbul’da büyük zirve
252 views
26 Eylül 2022 - 10:11

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) Başkanı Ali Can Boğa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ile buluştu. ADANAGİAD Yönetim Kurulu’nun da eşlik ettiği buluşmada Ali Can Boğa ve beraberindeki heyet, yeni görevleri dolayısıyla TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ile yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletip ekonomi gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

“KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK”

İstanbul’da ilk olarak Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanlığı görevine seçilen Adanalı Süleyman Sönmez ve yönetim kurulunu ziyaret eden Ali Can Boğa başkanlığındaki ADANAGİAD heyeti, Başkan Sönmez’e ve ekibine ‘başarılar’ diledi. Ülke ve ekonomi gündeminin değerlendirildiği ‘hayırlı olsun’ temennilerinin paylaşıldığı buluşmada, ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, Başkan Sönmez’e ayrıca plaket sundu. İlgi ve yakınlıkları için hemşehrisi olan konuklarına teşekkür eden Başkan Sönmez, “Maalesef küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen bu krizin etkilerinden ancak yeni ve yaratıcı politikalar ile çıkmak mümkün. Bunun için artan ekonomik, sosyal ve çevresel problemlere; yine çevresel, sosyal ve bireysel refah göstergelerini geliştirerek çözüm bulabiliriz. Her şeye rağmen umudumuzu kaybetme lüksümüz yok. Hep birlikte başaracağız” dedi.

“ÇÖZÜMLERE ODAKLANMALIYIZ”

ADANAGİAD Başkan Yardımcıları Cenk Yakın ve Mert Dağsuyu, Genel Sekreter Zeynep Madenci, Sayman Melda Kaya ile yönetim kurulu üyeleri Ali Özçete, Mert Bigay, Hatice Yüksel ve İbrahim Leventerler’in de yer aldığı  ADANAGİAD heyeti, TÜRKONFED’in ardından Türk Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret etti. Heyetteki ADANAGİAD Yönetim Kurulu üyelerini tanıtan Başkan Ali Can Boğa, gösterilen ilgi için teşekkür edip TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’a plaket takdim etti. Misafirlerini oldukça sıcak bir atmosferde ağırlayan TÜSİAD Başkanı Turan, “Kimseyi ötekileştirmeden herkese sahip çıkarak ülkemizin büyük potansiyelini ayağa kaldırabiliriz. Geleceğimiz olan gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri, çok daha iyi bir gelecek şansımızı yakalamış oluruz. Yaşadığımız sorunları aşmak, çözümleri geliştirmek elimizde. Hepimizin, bugünün belirsizlikleri içinde günlük kazançlara değil, uzun vadeli çözümlere odaklanması gerekiyor” diye konuştu.

“BAŞARACAĞIMIZI BİLİYORUZ”

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez ile yönetim ekibini yeni görevleri dolayısıyla kutlayıp başarılar dileyen, ‘hayırlı olsun’ temennisini dile getiren ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa da, ADANAGİAD’ın üstlendiği misyondan söz ederek, “Derneğimiz ve üyelerimiz her alanda üreten, katma değer yaratan, istihdam sağlayan bir Türkiye ve Adana için çalışıyor. Ülkemizin ve kentimizin gelişip kalkınması için bizler hep elini taşın altına koyan iş insanlarıyız. Nitelikli ve katma değeri yüksek üretimle, sanayi ve tarımsal üretimin lokomotifi olacak potansiyele Adana olarak da ülke olarak da sahibiz. Ülkemizi ve kentimizi ‘üretim üssü’ haline getirebiliriz. Ayrılıkları kenara bırakarak sorunları aşma ve ortak hedefe ulaşma gayretiyle daha çok çalışarak başaracağımızı biliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.