Kozmik Radyo & Haber

ADAMOB Dönem Sözcüsü Mm Güney Yılmaz oldu

ADAMOB Dönem Sözcüsü Mm Güney Yılmaz oldu
130 views
15 Eylül 2022 - 10:33

Adana Mali Müşavirler Odası, Adana Tabip Odası, Adana Eczacı Odası, Adana Diş Hekimleri Odası, Adana Veteriner Hekimleri Odası, Adana Barosu ve TMMOB Adana İKK bileşenlerinden oluşan Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) Dönem Sözcüsü Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Mm Güney Yılmaz oldu.

ÜLKEMİZE, KENTİMİZE VE HALKIMIZA DEĞER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Dönem sözcülüğünü Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş’ten devralan Mali Müşavir Güney Yılmaz, yaptığı açıklamada “Öncelikle bu önemli ve zor görevi, ülkenin en sıkıntılı günlerinde, pandemi koşullarında büyük bir özveri ve başarıyla yürüten Adana Tabip Odası Başkanımız Dr. Selahattin Menteş’e çok teşekkür ederim. Ayrıca dönem sözcülüğü görevini güven içerisinde teslim eden tüm başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi ülkemiz ekonomik alanda zor zamanlar geçiriyor. Hizmet sektörü içinde yer alan üyelerimiz enflasyonist ortamdan olumsuz olarak en çok etkilenen kesimlerden birini oluşturmaktadır. Günden güne en yoksul ile en zengin arasındaki makas açılmakta, orta sınıf giderek yoksullaşmaktadır. Bu koşullar altında ADAMOB bileşenleri olarak ve birliğimizin esas misyonu olan üyelerimize, ülkemize, kentimize ve halkımıza değer sunmaya, sorunlarımıza çözümler aramaya ve öneriler geliştirmeye devam edecektir.” dedi.

Toplantıya Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Adana Mali Müşavirler Odası Başkanı Mm. Güney Yılmaz, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, Adana Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Mürsel Yalbuzbağ, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, TMMOB Adana İKK Sekreteri Müh. Ahmet Uncu, Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Nihat Köse’nin yanı sıra Adana Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Dr. Dt. Hasan Boğa ve Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (TÜRAVAK) Denetleme Kurul Üyesi Av. Sabahattin Gümüş katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.