Kozmik Radyo & Haber

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
284 views
29 Ağustos 2022 - 12:00

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker AKÇA 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında ;

“Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilenindir.” Türk Milletinin bayrak ve vatan sevgisi ile Türk ordusunun kahramanlığının en güzel göstergesi olan 30 Ağustos Zaferinin tarih de ki gurur ve iftihar vesilesi olan günlerden birisi olduğunu ifade etti. Başkan M. İlker AKÇA Türk milletinin tarihi boyunca her türlü işgale karşı koyup bağımsızlıktan vazgeçmediğini aktardı. Türk milletinin 30 Ağustos 1922 de vatanımızda ki düşmanları bir daha geri gelmemek üzere ülke topraklarından çıkardığını anımsatan başkan AKÇA şunları kaydetti;

“Baş komutan Gazi Mustafa Kemal Paşa 26 Ağustos 1922 de sabaha karşı verdiği emirle başlattığı büyük taarruz ve 30 Ağustos da ki Başkomutanlık Meydan Muharebesinin ardından ulu önderimiz gençlere seslenerek gençler geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz . Siz almakta olduğunuz eğitim ile bilgi ile insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak Cumhuriyeti biz kurdur onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” diyerek gençliğe ne kadar önem verdiğini belirtmiştir.

Bu zafer tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içersin de kardeşlik ruhuyla inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımdan da büyük anlam ifade etmektedir. Ecdadımız bizlere bu ülkeyi dil, din, ırk farkı gözetmeksizin omuz omuza birlikte mücadele ederek emanet etmiştir. Bunu hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramının yüzüncü yıl dönümünü kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.