Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan’da çifte bayram

Ceyhan’da çifte bayram
158 views
08 Temmuz 2022 - 13:04

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı hemşehrilerinin, Adanalıların ve Türk ulusunun Kurban Bayramı’nı gönülden kutladı. Ceyhan Belediyesi’nde çalışan, Ceyhanlılar için gecesini gündüzüne katan emekçileri unutmayan Hülya Erdem başkanlığındaki Ceyhan Belediyesi, tüm çalışanlara brüt 1100 lira ila 3500 lira arasında değişen oranlarda bayram ikramiyesi ve kurban parası ödedi. Bayramların paylaşmaya vesile olan değerli günler olduğuna dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “Her günümüz bayram sevinciyle dolsun” dedi.

Taşeron, kadrolu ve memurların bayram ikramiyelerini alınlarının teri kurumadan yatıran ve ilçede çifte bayram yaşanmasını sağlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan için çalışan tüm emekçilerin bayramını kutladı, teşekkür etti.

Hemşehrilerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için Belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Başkan Hülya Erdem, ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da “Temiz Ceyhan, Güzel Bayram” şiarıyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan Erdem, “Bayram, Ceyhanımıza, Adanamıza, ülkemize barışı ve dostluğu beraberinde getirsin. Paylaşmanın en güzel örneklerinin sergileneceği Kurban Bayramı’nın sağlık ve huzur içerisinde geçmesini diler, ülkemizin her yanındaki vatandaşlarımıza mutlu bayramlar dilerim” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.