Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adanalıları 21 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı “Bir Gençlik Şöleni” programına davet etti.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adanalı gençleri ve tüm Adanalıları 21 Mayıs Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Yeni Adana Stadyumu’nda saat 17.00’da düzenlenecek olan “Bir Gençlik Şöleni” etkinliğine davet etti.
Başkan Kocaispir, “Sayın Cumhurbaşkanımızı Adana’mızda ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Cumartesi günü 81 ilimizden tüm ilçe, il, üniversite, lise teşkilatlarımız, AK Gençlik’in tüm teşkilat mensupları ile birlikte Adana’mızın ev sahipliğinde muhteşem bir şölene imza atacağız. Gençlerimizi, Adanalı hemşehrilerimizi Sayın Cumhurbaşkanımızla buluşmaya, bu büyük şölende coşkumuza, sevincimize, heyecanımıza ortak olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlerle buluşacağı ‘Bir Gençlik Şöleni’ etkinliğinde sanatçılar Oğuzhan Koç, Tuğçe Kandemir, Erdem Kınay ve Uğur Işılak da sahne alacak.


Başkan Vekili Yıldız: “Adil Ve Güvenli Alışveriş İçin Denetimlerimiz Devam Edecek”
SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLYUVA MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLERİ BULUŞTURAN İFTAR
Halk sağlığı için fırınlarda gramaj, işletmelerde hijyen denetimi
Hizmete Vefa Sofrası
Bir Nefes Sağlık Bir Ömür Özgürlük Konferansı…