Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçede eğitim gören 249 öğrenciye dijital dershane kartı dağıttı.
Belediye Başkanı Mustafa Çay, DT Akademi tarafından temin edilen 100 bin soru bankası, canlı ders anlatımı olan 249 adet dijital dershane kartını Pozantı’daki 11 ve 12’inci sınıf öğrencilerine görevlendirdiği zabıta ekiplerince dağıtıldı.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “DT Akademi tarafından temin etmiş olduğum Dijital Dershane Kartlarımız Pozantı ilçemizde eğitim gören 11 ve 12. Sınıf toplam 249 öğrencimizin tamamına dağıtıldı.
Eğitime verdiğimiz bu kıymetli desteğimizin öğrencilerimiz tarafından fark edilmesini, değerlendirilerek başarıya giden yolda rehberleri olmasını temenni ediyorum. 100 bin soru bankası, canlı ders anlatımı, seviye sınavlarının yanında Türkiye geneli sınavları ile de çok donanımlı olan kartlar, eğitim camiamız ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Değerli dostum İbrahim Sivri beyefendiye şahsım ve ilçemin öğrencilerine olan desteğine teşekkür ediyorum.” dedi.


İŞKAD-İŞKUR, kadınlar ve gençler için toplandı
Herekli Mahallesi’nde sathi kaplama yol çalışması tamamlandı
Büyükşehir’den; çocuk yaşta evliliklerin önlenmesine yönelik eğitim
Otobüs Şoförü İbrahim Cincik’ten Örnek Davranış
“Sanayi Gücü, Birlik ve İş Birliğiyle Büyüyor”