Kozmik Radyo & Haber

CHP’Lİ ÇELEBİ’DEN “ERKEN SEÇİM” ÇAĞRISI

CHP’Lİ ÇELEBİ’DEN “ERKEN SEÇİM” ÇAĞRISI
186 views
20 Aralık 2021 - 10:19

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi, erken seçim ile ilgili açıklamada bulundu.
CHP Gençlik Kolları, Türk Lirası’nın Dolar ve Euro karşısında rekor kırarak hızla değer kaybetmesi üzerine erken seçim kampanyası başlattı. Türk Lirasının değer kaybı ve alım gücünün erimesinin üzerine CHP Gençlik Kolları da “#HemenSeçim” hashtagi ile sosyal medyada yeni bir kampanyaya imza attı. Eriyen TL sembolüyle çalışma yürüten CHP’li gençler profil fotoğraflarını değiştirdiler.
“ERDOĞAN TÜRK VATANDAŞLARINI KENDİ ÜLKESİNDE ESİR KONUMUNA DÜŞÜRMÜŞTÜR”
CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mete Çelebi de düzenlenen kampanyaya ilişkin açıklama yaptı. Başkan Çelebi şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanının zamanında söylediği gibi, “Para tıpkı bayrak gibi, tıpkı milli marş gibi bir ülkenin gücünü, itibarını, bağımsızlığını simgeler.” Ancak geldiğimiz noktada millilik sloganları atan Erdoğan ve iktidarı, bugün ülkenin itibarını yerle bir etmiş, bayrağını yarıya indirmiş, milli marşının sesini kısmış, ülkenin gücünü kesmiş ve bağımsızlığına ket vurmuştur. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın alım gücü kalmamışken, sınırlarımızdan ülkemize giriş yapan insanlar, milyonlarca vatandaşın yıllarca biriktirip alamayacağı yerlerden ev, arsa alabiliyor. Yine sınır komşularımız olan ülkelerden insanlar ülkemize girerek, kendi insanımızda olmadığı kadar gönül rahatlığıyla alışveriş yapıp ülkelerine geri dönüyor. Bu, kendi ülkende yabancı olmaktır. Bu, esarettir. Recep Tayyip Erdoğan ve iktidarı, Türk vatandaşlarını kendi ülkesinde esir konumuna düşürmüştür. Bu durumdan ise tek bir çıkış yolu vardır. O da erken seçimdir. Millet kelimesini her fırsatta kullanan ve dilinden düşürmeyen Erdoğan’ın bu millete biraz olsun saygısı varsa erken seçime gitmeli, sandığı milletin önüne koymalıdır ve son kararı da millet vermelidir. Biz de o yüzden “#HemenSeçim” diyoruz ve iktidarı sandığa davet ediyoruz”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.