Kozmik Radyo & Haber

“Herşey bir şarkı ile başladı”

“Herşey bir şarkı ile başladı”
191 views
08 Kasım 2021 - 12:32

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş; ilk konserinin heyecanını yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı katkılarıyla 16 Kasım 2021 Salı günü saat 20.00’de gerçekleşecek olan konser için adeta dakikaları sayan Vursavuş; tatlı bir heyecan içerisinde.

“Her şey bir şarkı ile başladı” diyen Vursavuş; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Cafer Esendemir’e konser davetiyesi takdim etti.

Vursavuş ziyarette yaptığı konuşmada; “İlk konserimin tatlı bir heyecanı içindeyim. Çevremdeki dostlarımızın da destekleriyle kaset çalışmalarımı konserle taçlandırmak istedim. Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda vereceğim konserime tüm sanatseverleri bekliyorum” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, siyasetçi kimliğinin ötesinde sanatçı hassasiyeti ile dikkat çeken Mustafa Fidan Vursavuş’u kutlayarak, başarılar diledi.

Başkan Esendemir; “Kasette yer alan ve birbirinden güzel şarkıları kendine has üslubuyla seslendiren Vursavuş’a ilk konserinde başarılar diliyorum. Sayın Vursavuş’un sanat yolculuğunda daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.