Kozmik Radyo & Haber

MUHTARLARDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

MUHTARLARDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI
323 views
09 Nisan 2021 - 11:09

Pandemi ve Ramazan öncesinde kan stoklarının sürekli dolu kalması için seferber olan Türk Kızılayının çağrısına sessiz kalmayan muhtarlar, kan bağışı konusunda adeta yarışıyor. 

Görev aldıkları mahallelerde halkı Kızılay’a kan bağışı konusunda teşvik eden muhtarlar büyük takdir görüyor. Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, örnek bir davranış sergileyerek kan bağışında adate yarışan muhtarlar ve mahalle sakinlerini tebrik etti. 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Hatip Şeran, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Turan Süme de kan bağışı yaparak, Kızılay’ın iyilik kervanında yerlerini aldılar. 

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, takdire şayan bir duyarlılık örneğine şahit olduklarını belirterek, “Bir taraftan stokları dolu tutmak, diğer yandan hastanelerde kan bekleyen vatandaşlarımıza can olmak için  çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu kapsamda bizlere büyük destek veren muhtarlarımızı ve muhalle sakinlerimizi ayrı ayrı kutluyorum” dedi. 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Hatip Şeran ise kan bağışının önemine dikkati çekerek, “Bu vesile ile toplumun tüm kesimlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlıklı olan ve kan vermeye müsait tüm bireylerimizi bu kervana katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.