Kozmik Radyo & Haber

Dr. Öğretim Üyesi Noori’nin Doktora Tezi ECCOMAS’ta Finalist Seçildi

Dr. Öğretim Üyesi Noori’nin Doktora Tezi ECCOMAS’ta Finalist Seçildi
346 views
03 Mart 2021 - 12:12

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini tamamlayan Dr. Öğr. Üyesi Ahmad Reshad Noori’nin “Heterojen (FDM) Dairesel Plakların Eksenel Simetrik Eğilmesi ve Titreşim Analizi” konusunda hazırladığı doktora tezi, Uygulamalı Bilimlerde Hesaplamalı Metotların Avrupa Komitesi’ince (ECCOMAS) finalist olarak seçildi.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmad Reshad Noori ve Danışmanı Prof. Dr. Beytullah Temel, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret ederek konu ile ilgili bilgi sundular.

Dr. Öğr. Üyesi Noori, doktora tezinin mühendislik ve uygulamalı bilimlerde hesaplama yöntemleri alanında yapılmış en iyi doktora tezi ödülü olan “ECCOMAS PhD Awards” için finalist olmayı başarmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel de, Dr. Öğr. Üyesi Noori’yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ECCOMAS Doktora ödülleri nedir?

ECCOMAS’ın, Uygulamalı Bilimler ve Mühendislikte Hesaplamalı Yöntemler alanında en iyi doktora tezi için oluşturduğu ödüldür.

Doktora Ödülü için her üye komite, Türkiye için Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi,  bir aday önerir ve ECCOMAS’ın 18 üyeli Doktora Ödül Komitesi kazanan adayı seçer.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.