Kozmik Radyo & Haber

“YÜREĞİR’DE DESTAN YAZIYORUZ”

“YÜREĞİR’DE DESTAN YAZIYORUZ”
263 views
15 Şubat 2021 - 16:32

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in başlattığı yol hamlesi aralıksız devam ediyor. 2020 yılında 120 bin ton sıcak asfalt döken ekipler, 2021 yılında 150 bin ton hedefliyor.Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de hizmet destanı yazıyoruz.” dedi.

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Kocaispir’in ‘Yüreğir İçin Düştük Yollara’ sloganıyla başlattığı yol hamlesi kapsamında ilçenin değişik noktalarındaki yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2 asfalt kaplama, 2 stabilize, 3 yama ve 1 parke onarım olmak üzere günlük 8 ekip Yüreğir’in yollarını yeniliyor. Bir taraftan görev alanı sokaklarda sıcak asfalt çalışması yapan ekipler, bir yanda da bozuk yolları onarıyor.

Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakım, onarım, iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler imarda yol olarak gözüken ancak kapalı olan yeni yolları da hizmete açıyor.

Son olarak Atakent Mahallesi 2317 ve 2318 sokaklara sıcak asfalt döken ekipler belirlenen bir program dahilinde ilçe genelinde sokak sokak çalışma yapıyor.

2021 hedeflerinin 150 bin ton sıcak asfalt dökmek olduğu belirten Başkan Kocaispir, “Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Yüreğir’de hizmet destanı yazıyoruz. Yüreğirli her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.