Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN ERDEM’DEN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAMİ ÖZSOY’A ZİYARET

BAŞKAN ERDEM’DEN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAMİ ÖZSOY’A ZİYARET
286 views
08 Şubat 2021 - 14:06

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,

göreve yeni atanan Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı İlker Önük ile Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına atanan Sami Özsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette ilçeye yapılması gereken projeler değerlendirildi.

BAŞKAN ERDEM, “GÜÇ BİRLİĞİ MEMLEKETİMİZE HİZMETLER KAZANDIRIR”

Ceyhan’ın siyasi çekişmeler yüzünden geri kaldığını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Hepimizin ortak noktası Ceyhan, hepimiz Ceyhanlıyız, birbirimizi tanıyoruz ve seviyoruz. Artık bu şehir gerilmesin, bu şehirde hep beraber güzel hizmetler yapılsın istiyorum. Seçimler oldu bitti; nasıl güzel hizmet yaparız, Ceyhan’a neler katabiliriz, sivil toplum kuruluşları ve siz sevgili ilçe başkanları ile ilçemizi ileriye nasıl taşırız bunları konuşup güç birliği yapmamız lazım. Bu memlekete kimin faydası dokunursa Allah ondan razı olsun, ortak noktamız Ceyhan” dedi.

ÖZSOY “HİZMET İÇİN KÖPRÜ OLMAYA HAZIRIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, “Memleketimizin derdi çok, sıkıntısı çok, vatandaşlarımızın talebi çok oluyor. Allah hepimize güç kuvvet versin. Bizlerde buraya göreve getirildik, memleketimizin bir çocuğuna dahi faydamız olursa ne mutlu bize, Memleketimize bir çivi daha çakabilirsek ne mutlu bize. Bu memlekete hizmet lazım kurumların kim olduğu önemli değil, hizmet yapılacaksa hükümetin temsilcisi olarak biz vesile olalım. Ceyhan’a yapılacak olan ne varsa biz her zaman Ak Parti olarak meclis üyelerim adına da  Ceyhan Belediyesi’ne her zaman yardımcı oluruz. Yapılacak güzel hizmetler için Ankara ile aranızda köprü olmaya hazırız. Siyasi parti temsilcileriyiz, hepimiz birbirlerimizi eleştireceğiz. Siyasi üslubumuz doğru düzgün bir şekilde olduktan sonra gerisinin bir önemi yoktur. Makamlar gelip geçicidir, buradaki herkes sizi evveliyattan beri tanıyor, mühim olan makamdan sonra aynı şekilde karşılanabilmek ve kalıcı eserler bırakabilmektir” dedi.

Ceyhan Ak Parti İlçe Başkanı Sami Özsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Başkan Yardımcısı İlker Önük’e anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.