Kozmik Radyo & Haber

“2021 gelirken içimizde yeni umutlar var”

“2021 gelirken içimizde yeni umutlar var”
327 views
31 Aralık 2020 - 10:42

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, “Pandemi başta olmak üzere çok sayıdaki olumsuz etken sonucu zorlu geçen 2020’nin ardından gelen yeni yılın, sağlık, mutluluk, huzur dolu günleri getirmesini diliyor ve ülkemizde çağdaş ve aydınlık yarınları yeşertmesini temenni ediyorum” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yayınladığı mesajda, 2020 yılında yaşanan sel, pandemi ve pandeminin oluşturduğu etkilerin tüm Dünyayı olduğu gibi, Türkiye’yi ve Adana’yı da olumsuz etkilediğini belirtti. Sel ve Pandemi konusunda işbirliği içinde çalışarak etkileri azaltmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;

“ZORLUUKLARI İŞBİRLİĞİ VE YARDIMLAŞMAYLA AŞTIK”

“Yılın ilk günlerinde sel, ardından pandemi bölge insanımızı maddi ve manevi olarak olumsuz etkiledi. Sel konusunda yardımlaşma duygusu ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışarak, etkileri en aza indirdik. Halkımız üzerinde maddi ve menavi olarak olumsuz etki bırakan 2020 nihayet sona eriyor. 2021 için yeni umutlar besliyoruz. Pandemi için geliştirilen aşıların olumlu sonuçlarıyla en önemli sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum. 2021’de dileğimiz, İlçemiz, kentimiz ve Türkiye’miz için geçen yıllardan çok daha güzel günlerin gelmesidir.

“2021 GELİRKEN HEPİMİZİN İÇİNDE YENİ UMUTLAR VAR”

Zor ve hüzünlü günlerle geçirdiğimiz 2020 yılını geride bırakırken, 2021 yılının, hepimizin yüreğinde yeni umutları, yeni hedefleri, çağdaş ve aydınlık yarınları yeşertmesini temenni ediyorum. Seyhan Belediyesi olarak yeni yılda da hizmet kalitemizi yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. 2021 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, esenlikler diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.