Kozmik Radyo & Haber

CHP’li Bulut’un Yeni Yıl Mesajı

CHP’li Bulut’un Yeni Yıl Mesajı
339 views
30 Aralık 2020 - 14:05

Pandemi nedeniyle ekonomik olarak ülkemizin,esnafın, emekçinin, çiftçinin, memurun sorunlarının daha da ağırlaştığı bir yılı geride bıraktık.

Pandemiden siyasi bir başarı öyküsü çıkarmak isteyen ancak 2 ay boyunca bedava maske-kolonya dağıtmayı bile beceremeyen iktidar, vatandaşı virüsle baş başa bıraktı. Pandemide en ön safta mücadele eden, hakları ödenemez denilen sağlık emekçileri bu yalnızlıktan nasibini aldı.  Bu süreçte kepenk kapatan,yardım olarak sadece geri ödemeli kredi verilen, ekonominin bel kemiği esnaf da, borç harç içinde evine ekmek götüremedi.

İşsizlik, Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşırken, çöpten ekmek toplayan, işsizlik ve ekonomik nedenlerden dolayı intihar eden vatandaşlarla, yoksulluğun artık saklanamadığı, gözle görülür olduğu ülkemizde gençler de gelecekten umudunu kesti.

2020 yılı özgürlüklerin ayaklar altına alındığı, demokrasiye ağır darbe vurulduğu bir yıl olarak da anılacaktır.

Hukukun ve yargı bağımsızlığının yok sayıldığı bu süreci uğurlarken 2021 yılının ülkemiz için yeni umut ve fırsatlar doğuracağına inanıyorum.

Bugüne kadar yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, yeni yıla umutlarımızı tazeleyerek güçlenerek giriyoruz.

2021’in halkın iktidarının müjdecisi, umudun başladığı bir yıl olacaktır.

Yeni yılın; kimsenin dilinden, dininden, ırkından, siyasi düşüncesinden dolayı ötekileştirilmediği, insan hak ve ihlallerinin yaşanmadığı bir yıl olmasını diliyorum.

Herkesin birbirinin yaşam şekline saygı duyduğu, yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum.

2021’in insanlığa barış, huzur, kardeşlik, refah ve mutluluk getirmesi temennimle, Adanalı hemşerilerimin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.