Kozmik Radyo & Haber

Başkan Uludağ: Her zaman engellilerimizin yanındayız

Başkan Uludağ: Her zaman engellilerimizin yanındayız
286 views
03 Aralık 2020 - 14:09

Adana’da Sarıçam Belediyesi engelli çocuklarla birlikte, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle “Biz Hep Yanınızdayız” adlı özel bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, herkesin engelli olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını hissetmesi gerektiğini belirterek, “ sadece bir gün değil her zaman engellilerin yanında olmamız gerekir. Biz de Belediye olarak ilçemizde gerekli çalışmalarımızı bu düşünce ile  yapıyoruz.” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle , Sarıçam Belediye Hizmet Binası’nda etkinlik düzenlendi. Tören ; Coronavirüs tedbirleri kapsamında  katılım sağlayanların ateş ölçümü, HES kodu taramaları ve dezenfektan işlemlerinin tamamlanmasının ardından başladı. Başkan Uludağ’ın misafirlerini bizzat karşıladığı ve yakından ilgilendiği programda, karanfil ile karşılanan çocuklara hediyeleri Başkan tarafından  takdim edildi . Programa Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra belediye  personeli ,özel gereksinimli  çocuklar  ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, etkinliğe katılan özel gereksinimli  çocuklar  ve aileleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Bilal Uludağ, “Biz Hep Yanınızdayız “ sloganı ile bu anlamlı günde engellilerin topluma kazandırılması ve sosyal faaliyet kapsamında farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti.

Gönüllü Anneler Topluluğu tarafından da Başkan Bilal Uludağ ‘a ‘’YILIN ENGELLİ DOSTU BELEDİYE BAŞKANI ‘’ plaketi verildi.

 Başkan Uludağ; Yaptığı konuşmada ” Ayrıca şunu unutmamalıyız ki, özel gereksinimli bireylerin yanı sıra , her sağlıklı birey de bir engelli adayıdır. Biz de belediye olarak her zaman engellilerimizin yaşayacakları sıkıntıların giderilmesi konusunun takipçisi ve Onların yaşam koşullarının en iyiye getirebilmek ,  ailelerinin yaşadıkları zorlukları kolaylaştırmak için çaba içinde olacağız. Bu etkinlikte emeği geçen Spor Müdürlüğümüze , emeği geçen tüm yöneticilerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.