Kozmik Radyo & Haber

YÜREĞİR PAZARLARINDA SIKI DENETİM

YÜREĞİR PAZARLARINDA SIKI DENETİM
335 views
02 Aralık 2020 - 16:19

Yüreğir Belediyesi, Koronavirüs (Covid­19) salgını nedeniyle pazarlarda denetimleri artırdı. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir “Sağlığımız için koronavirüs ile mücadelede herkesin duyarlı davranması şart. İstisnasız her ortamda maskemizi takalım, kurallara uyalım” dedi.

Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, İçişleri Bakanlığı’nın Valiliklere gönderdiği genelge kapsamında pazar denetimlerini artırdı.

İlçe genelinde kurulan pazarlarda sıkı denetim uygulayan Zabıta ekipleri esnaf ve vatandaşlara maske ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Zabıta ekiplerinden maske takmayanların kesinlikle pazara alınmamasını isteyen Başkan Kocaispir, “Salgında çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Kış ayına girdiğimiz bu günlerde ülke genelinde vakalarda ciddi bir artış söz konusu. Maalesef Adana’mızda da önemli oranda bir artış var. Hem kendi sağlığımız hem ailemiz hem toplum sağlığı için koronavirüs ile mücadelede herkesin duyarlı davranması şart. İstisnasız her ortamda maskemizi takalım, kurallara uyalım” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.