Kozmik Radyo & Haber

VALİ ELBAN’DAN KOZAN İLÇESİNE ZİYARET

VALİ ELBAN’DAN KOZAN İLÇESİNE ZİYARET
448 views
13 Kasım 2020 - 12:56

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Kozan ilçesine giden Vali Süleyman Elban, Kozan Kaymakamlığını ziyaret etti.Kaymakamlığa gerçekleştirdiği ziyarette Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile Kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Elban, ilçenin genel durumu ile ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında Kaymakam Gürçam’dan detaylı bilgiler aldı.

Gerek tarımsal faaliyetleri gerekse sanayi sektöründeki yeriyle Çukurova’nın göz bebeği ilçelerinden biri olan Kozan’ın daha da geliştirilmesi için ilçede gerçekleştirilmesi planlanan tüm projelere her zaman destek olacaklarını ifade eden Vali Elban, ilçede yapılan çalışmalar için Kaymakam Gürçam’a teşekkür etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Süleyman Elban, Kozan İlçe Jandarma Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi.Ziyareti sırasında Vali Elban, ilçe genelinde gerçekleştirilen asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Ziyarette bir konuşma yapan Vali Elban, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan, asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olan Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarına, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Kozan ilçesindeki temaslarını sürdüren Vali Elban, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne inceleme ziyaretinde bulunarak yetkililerden ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmalarıyla ilçenin genel durumu hakkında bilgiler edindi. Buradaki ziyareti sırasında vatandaşların huzur ve güvenliğini tesis etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet veren tüm emniyet güçlerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Elban, “Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, toplumumuzun birlik ve beraberliğini muhafaza etmek için canla başla çalışan Emniyet Teşkilatımızın tüm personelinin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Vali Elban, Kozanlı vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla da bir araya geldi.İlçe esnafını iş yerlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Vali Elban, esnafın kendisine ilettiği talepleri dinledi ve tüm esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu. İlçe sokaklarında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Vali Elban, vatandaşlardan koronavirüse karşı temkinli olmalarını ve belirlenen tüm kurallara titizlikle uymalarını istedi.

Esnaf ve vatandaşların gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Elban, ilçede bulunan tarihi bedesteni ziyaret edip incelemelerde bulunarak bedesten hakkında bilgiler aldı.Vali Elban’ın Kozan ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ile İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.