Kozmik Radyo & Haber

“Amacımız; toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamak”

“Amacımız; toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamak”
324 views
03 Kasım 2020 - 10:27

Adana Ticaret Borsası Yönetimine iadeyi ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, “Amacımız toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamaktır. Tüm ekibimizle Adanayı yaşanılır, huzurlu herkesin kendini güvende hissettiği bir şehir yapmak. Bunun için 7 gün 24 saat çalışıyoruz.” dedi.

İNCİ, “HUZURU 7 GÜN 24 SAAT SAĞLAYACAĞIZ”

Adana Ticaret Borsası Yönetimine iadeyi ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, konuşmasında; “Çukurovanın bereketli topraklarında ticaret borsacılığının en iyi ve modern şekilde yapılmasına özen göstermişsiniz. Gittiğim illerde fiziki olarak böyle güzel bir borsa kompleksi görmedim. Methedildiğinden çok daha güzel olmuş. Bölge ekonomisine koyduğunuz katma değer gayet net gözükmektedir. Bir çok olumsuzluğun yaşanmasına sebep olan pandemi sürecinde gıdanın nedenli önemli olduğunu tüm dünya bir kez daha gördü. Bu anlamda borsalar daha da öne çıktı. Ticaret yapan insanlarımızın da rahat hareket etmesi bizim için önemli. Sizin ve üyelerinizin yaşayacakları görev alanımızdaki konularda her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Amacımız toplumun huzurunu hiç kimseye bozdurmamak. Tüm ekibimizle Adanayı yaşanılır,  huzurlu bir şehir yapacağız. Bu konuda 7 gün 24 saat çalışıyor ve çalışmaya toplumun huzuru için devam edeceğiz.” dedi.

BİLGİÇ, “HUZUR VE GÜVEN SAĞLIYORSUNUZ”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette Adana Ticaret Borsası’nın tarihi ve faaliyetleri hakkında bilgi aktaran ATB Başkanı Şahin Bilgiç, konuşmasında “Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Adanamız için yaptığınız hizmetleri yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı çok takdir ediyoruz. Adana’da huzur ve güvenin sağlayıcılarısınız. Adana Ticaret Borsası olarak her zaman yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ATB Başkanı Şahin Bilgiç, günün anısına Müdür Doğan İnci’ye Coğrafi Tescilli sahip Çukurova Pamuğu’ndan takdim etti. Adana Ticaret Borsası Kompleksinde yer alan idari binaları, Elektronik Alım Satım Salonu ile laboratuvarlar gezilerek bilgilendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.