Kozmik Radyo & Haber

AKAMDER ve SGK İdarecileri bir araya geldi

AKAMDER ve SGK İdarecileri bir araya geldi
263 views
20 Ekim 2020 - 12:44

Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Canbolat ve İl Müdür yardımcısı Hacı Osman Aycil, Seyhan SGK Merkez Müdürü Davut Tutar AKAMDER’ e ziyarette bulunarak iş, çalışma hayatındaki sektörü ilgilendiren sorunları ele aldılar. Ziyaretin sonucu olarak sorunların çözümü noktasında asgari müşterekte buluştular. Bürokratik işlemlerdeki aksaklıkların giderilmesi konusunda önemli gelişmeler yaşandı.

SGK ‘HİZMETLERİMİZ DEVAMLI VE SINIRSIZDIR’

Adana SGK İl Müdürü Bilal Canbolat ve Müdür yardımcıları AKAMDER i ziyaretlerinin önemini belirterek; sorun ve gelişmeler hakkında istişarenin gerekliliğine dikkat çektiler. SGK İl Müdürü Bilal Canbolat açıklamasında “SGK olarak inşaat sektörü ve müteahhitlerle yoğun bir iş yaşamımız vardır. Bu anlamda bazı aksaklıklarda söz konusu olabilmekte. Bu konuda birinci ağızdan sorun ve çözüm noktasında bir araya geldik. Ve oldukça önemli gelişmeler sağladığımıza inanıyorum. Tüm halkımıza bir telefon kadar yakınız. Hizmetlerimiz insan yaşamını kolaylaştırma odaklı devamlı ve sınırsız olarak sürdürme gayreti içerindeyiz. Dedi.

‘ÖNÜMÜZDEKİ TORBA YASA BİZİ ÇOK RAHATLATACAKTIR’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Elbette bu ziyaret inanılmaz faydalı olmuştur. Bu konudaki hassasiyet ve sorunları çözme gayretinden dolayı başta Bilal Canbolat ve Müdür yardımcılarına teşekkür ediyorum. Çalışma hayatımızda sektör olarak iştigal konularımızın başında SGK öncelikli bir kurumdur. Sıkıntılarımız mevcut olup bunların giderilmesi konusunda SGK Müdürümüzün yaklaşımıyla bunların çözüme kavuşacağına inanıyoruz.Ayrıca bazı bürokratik engeller ve maddi konularda mevcut pandemi sıkıntılarından dolayı bazı gelişmelerin kanunlaşacak olan Meclisteki torba yasa bizi sektörümüz çok rahatlatacaktır” dedi.

Ziyaret AKAMDER yönetim kurulu ve üyelerinin SGK yöneticileri Adana Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Canbolat ve İl Müdür yardımcısı Hacı Osman Aycil, Seyhan SGK Merkez Müdürü Davut Tutar’a soru cevap ve sohbetlerle devam etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.