Kozmik Radyo & Haber

Başkan Ay’dan vefa

Başkan Ay’dan vefa
400 views
06 Ekim 2020 - 11:59

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, mezun olduğu okula müdür olarak atanan ve kendi üzerinde çok emeği olduğunu söylediği matematik öğretmeni Zafer Bedir’i ziyaret etti. Aynı dönemin mezunlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ay ve arkadaşları sınıflarındaki sıralarına oturarak o günleri yad ettiler.

1966’da kurulup, birkaç kez adı değiştirilen Adana’nın köklü lisesi, Başkan Mehmet Ay’ın girişimleri sonucunda tadilat da yapılarak Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi olarak gerçek adına kavuştu.

Başkan Ay ve dönemin mezunları, yapılan tadilatın ardından Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi olarak gerçek adına kavuşan okullarını ve okula müdür olarak atanan Zafer Bedir hocalarını ziyaret etti.

Okul müdürü olan matematik öğretmenleri Zafer Bedir’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulunan Başkan Ay ile arkadaşları, sınıflarındaki aynı sıralarına oturup o günleri yad ettiler.

Başkan Ay, matematik öğretmenleri Zafer Bedir’in kendi üzerinde de çok büyük emeği olduğunu belirterek “Zafer hocamız, okulumuzun öğrencileri üzerinde çok büyük emeği olan, çok başarılı bir hocamız. 26 yıldır bu okulda öğrencilerine hizmet veriyor.

Hocamızı bugün burada müdür olarak görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Kendisi bundan sonra, çok daha güzel hizmetler edecektir.

Kıymetli hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Karşıyaka Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Bedir de Başkan Ay ile diğer öğrencilerinin yapmış oldukları ziyaretten mutlu olduğunu belirterek “26 yıldır burada hizmet etmekten, başarılı ve vefalı öğrenciler yetiştirmekten dolayı çok mutluyum. Bu onur ve heyecanla öğrencilerime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.