Kozmik Radyo & Haber

Rektör Prof. Dr. Tuncel İletişim Fakültesini Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Tuncel İletişim Fakültesini Ziyaret Etti
396 views
30 Eylül 2020 - 12:47

Çukurova Üniversitesinin alt yapı ve eğitim olanaklarını güçlendirmeyi amaçlayan, kentle iç içe bir üniversite hedefine Çukurova Üniversitesini ulaştırmak için çalışan Prof. Dr. Meryem Tuncel ÇÜ İletişim Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan ve Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Dekan Prof. Dr. Nükhet Elpeze Ergeç ve ekibi karşıladı.

İlk olarak fakülte girişindeki İletişim Araçları Müzesi ve Tarihi Gazeteler Sergisi’ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Tuncel, daha sonra Dekan Prof. Dr. Ergeç’ten fakülte hakkında brifing aldı. Prof. Dr. Ergeç, 2006 yılında kurulan fakültelerinin 2009 ve 2013 yılında yapılan düzenlemelerle bölüm sayısının dört olduğunu ifa ederek bunları, İletişim Bilimleri Bölümü, Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü, Gazetecilik Bölümü ile Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü olarak sıraladı.

Prof. Dr. Tuncel: “İletişim Çağında İletişim Fakültelerine Önemli Görevler Düşüyor”

Akademisyenlerle tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Tuncel ise, ‘iletişim çağı’ olarak adlandırılan günümüzde, iletişim eğitimi alanında lokomotif olan İletişim Fakültelerine yeni rol ve sorumluluklar yüklediğini belirtti. Prof. Dr. Tuncel, iyi bir eğitim öğretim hizmeti sunmak için her fakültenin sorunlarını dinleyerek yol haritası çıkaracaklarını ifade etti.

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Tuncel ve beraberindekilerin, yönetmenliğini Ahmet Keçili’nin üstlendiği 2019 yapımı ‘Dede’ isimli kısa filmin izlemesi ve fakülte binasındaki incelemelerin ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.