Kozmik Radyo & Haber

Duygu Zengin’in mutlu günü…

Duygu Zengin’in mutlu günü…
727 views
30 Eylül 2020 - 13:56

Televizyon ve radyo programcısı Duygu Zengin’in yeğeni Gökhan Ateş, gönlünü kaptırdığı Fatma Taş ile hayatını birleştirdi.  Beyazsaray Tesisleri Havuz Başı’nda gerçekleşen düğün töreni diller destan oldu. Çiçeği burnunda çift bir ömür mutlu olmak için hayatlarını birleştirerek en sevdikleriyle bu mutlu günlerini kutladılar.

NİKÂHLARINI BAŞKAN KARALARA KIYMIŞTI

Manchester Üniversitesi İleri İmalat Teknolojileri alanında doktora (YLSY bursiyeri) öğrencisi damat Gökhan Ateş ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi olan gelin Fatma Taş’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.  Düğün öncesi nikah akdi gerçekleştiren çiftin nikahına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katılmıştı.

YAKINLARI VE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Düğünde Taş ve Ateş ailelerini yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çiftin düğününde ayrıca duygu dolu anlar yaşanırken, Damat Gökhan Ateş, evliliklerinin hayırlı olmasını dileyerek, bir ömür boyu ‘evet’ dediklerini söyledi. Bundan sonra mutlulukları için ellerinden gelen çabayı göstereceğini dile getiren Ateş, ““Hayatın müşterek olduğunu biliyorum. Bende ailem için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Gelin Fatma Taş ise, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini temenni etti.

HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Düğüne gelemeyen fakat bu mutlu günü de unutmayan Başkan Karalar ve CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, telgraf çekerek çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Biricik yeğeninin düğününde heyecanı gözlerinden okunana Duygu Zengin ise, “Bizim en büyük mutluluğumuz, sizleri bugünlere getiren aileleriniz gibi, sizlerin de bu ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirmeniz olacaktır. Sevgiyi ve saygıyı birbirinize hiçbir zaman ihmal etmeyin. Her şey gönlünüzce olsun, hayırlı uğurlu olsun” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.