Kozmik Radyo & Haber

MUHTARLARDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

MUHTARLARDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET
335 views
29 Eylül 2020 - 16:59

Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi Muhtarı Saniye Çelik, Mekan Mahallesi Muhtarı Cihan Genç, Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kıray, Güzelevler Mahalle Muhtarı Hasan Yeşil, Ceyhan ilçesi Konakoğlu Mahallesi Muhtarı Eren Ulaş ile Küçükburhaniye Mahallesi Muhtarı Duran Tüzün, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, muhtarların mahalleleriyle ilgili kendisine ilettiği hususları dinledi.

Muhtarların dile getirdikleri hususları ve vatandaşların taleplerini not aldığını ifade eden Vali Süleyman Elban, dile getirilen konuların çözümlenmesi yolunda gerekli tüm çalışmaların kararlılıkla yapılacağını ifade etti.

Ziyarette koronavirüs salgınıyla mücadelede muhtarlara büyük görevler düştüğünü hatırlatan Vali Elban, muhtarlardan vatandaşları ve mahalle esnafını maske takmaları, fiziki mesafelerini korumaları ve genel hijyen kurallarına uymaları konusunda sık sık uyarmalarını istedi.

“Muhtarlara vatandaşlarımıza hizmetlerin sunulması noktasında en büyük yardımcımız sizlersiniz.” diyen Vali Elban, “Ziyaret vesilesiyle devlet ile vatandaş arasında köprü görevi görerek, kamu ve yerel yöneticiler ile görüşüp, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışan tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.