Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan Osb Heyeti Vali Erban Başkanlığında Toplandı

Ceyhan Osb Heyeti Vali Erban Başkanlığında Toplandı
330 views
11 Eylül 2020 - 13:50

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısının 2020 Yılı 3 . Oturumu valilik toplantı salonunda, Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Ceyhan OSB’nin alt yapı çalışmalarının değerlendirilerek yatırım taleplerinin incelendiği toplantıya Vali Elban’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Zafer Öz, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Ceyhan OSB Müdürü Beyna Turgut Gürler ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Ceyhan OSB’nin kurulması için tüm çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü  belirterek OSB’nin oluşumunda önemli ilerlemelerin olduğunu, tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde bölgenin ekonomik alandaki gelişiminin yanı sıra istihdama da önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Vali Süleyman Elban, “İlimizin sanayi ve teknoloji alanında daha fazla gelişmesi için bizler elimizi taşın altına koymalı,  kentimiz için daha fazla çalışmalıyız.” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılacak çalışmaların değerlendirilmesinin ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.