Kozmik Radyo & Haber

ALTIN KOZA BOYUNCA GONDOLDA SİNEMA KEYFİ

ALTIN KOZA BOYUNCA GONDOLDA SİNEMA KEYFİ
387 views
11 Eylül 2020 - 12:42

27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen ücretsiz “Gondol’da Film Gösterimleri” etkinliği, gösterime girdikleri günden bu yana ilgiyle izlenen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Adanalılara açık havada film izleme keyfi sunmayı amaçlayan gösterimler, sosyal mesafeye uygun bir yerleşimle 14 – 20 Eylül 2020 tarihleri arasında Seyhan Nehri’nde bulunan Gondol Marina’da gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir BelediyesiŞehircilik AtölyesiKültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Altın Koza A.Ş. iş birliğinde düzenlenen “Gondol’da Film Gösterimleri”,festival ile eşzamanlı olarak 14 Eylül’de başlayıp 7 gün boyunca devam edecek. Seyhan Nehri üzerinde gerçekleşecek etkinlik, sinemaseverlere çok beğenilen bir film seçkisi sunacak. Etkinliğe katılan izleyiciler için ayrılacak 8 gondolun yanı sıra, nehir kıyısı boyunca sosyal mesafeye uygun olarak 100 kişilik bir oturma düzeni hazırlanacak.

“Gondol’da Film Gösterimleri” kapsamında 14 Eylül Pazartesi akşamı “7. Koğuştaki Mucize”; 15 Eylül Salı akşamı “Selvi Boylum Al Yazmalım”; 16 Eylül Çarşamba akşamı “Aile Arasında”17 Eylül Perşembe akşamı “Arkadaş”; 18 Eylül Cuma akşamı “Yozgat Blues”; 19 Eylül Cumartesi akşamı “Ölümlü Dünya”20 Eylül Cuma akşamıise “Züğürt Ağa” filmlerinin gösterimleri gerçekleşecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.