Kozmik Radyo & Haber

ÇÜ VE ADANA BAROSU’DAN ORTAK KONFERANS

ÇÜ VE ADANA BAROSU’DAN ORTAK KONFERANS
814 views
03 Eylül 2020 - 13:44

ADANA BAROSU’NUN ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İLE ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ “7251 SAYILI KANUNLA HMK’DA YAPILAN SON DEĞİŞİKLİKLER” KONULU ONLİNE KONFERANS YAPILDI

Adana Barosu ve Çukurova Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “7251 Sayılı Kanunla HMK’da Yapılan Son Değişiklikler” konulu video konferans yapıldı.

28.07.2020 tarih ve 31199 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7251 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun değişikliklerinin değerlendirildiği canlı yayın avukatlar tarafından ilgiyle izlendi.

Yayının açılışında konuşan Çağ Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, aynı zamanda Adana Barosu mensubu Av. Dr. Ali Volkan Özgüven, bugün yasada yapılan değişikliklerin ne getirip ne götüreceği üzerine değerli görüşlerini paylaşacak olan Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra iflas Hukuku ABD Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Albayrak’a teşekkür ederek,  “Baromuza verdikleri destek sebebiyle saygılarımı sunuyorum. Çok faydalı ve çok keyifli bir yayın olacağına inanıyorum” dedi.

Av. Dr. Ali Volkan Özgüven’in moderatörlüğünde yapılan konferansa; Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra iflas Hukuku ABD Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Albayrak konuşmacı olarak katıldı.

Konferans, Adana Barosu YouTube kanalının yanı sıra resmi facebook ve twitter sayfaları üzerinden canlı yayınlandı.

Katılımcılar tarafından sosyal medya üzerinden yöneltilen sorular da cevaplandırıldı.

İzlenme sayılarının çok yüksek olduğu ve avukatlardan gelen soruların da katkısıyla oldukça verimli geçen canlı yayın başarıyla tamamlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.