Kozmik Radyo & Haber

AK Parti Adana’da kongre heyecanı

AK Parti Adana’da kongre heyecanı
373 views
28 Ağustos 2020 - 11:49

AK Parti Adana’da kongre heyecanı kaldığı yerden yeniden başlıyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden ertelenen kongreler, başta maske, mesafe ve temizlik kuralları olmak üzere tüm tedbirler alınarak yeniden başlıyor.

29 Ağustos Cumartesi günü Tufanbeyli ve Saimbeyli, 30 Ağustos Pazar günü Feke ve Kozan ilçe kongreleri yapılacak.

Aladağ, Karaisalı, Pozantı ve İmamoğlu ilçe kongreleri ise pandemi sürecinden önce yapılmıştı.

KONTROLLÜ KONGRE

Salgın sebebiyle ara vermek zorunda kaldıkları ilçe kongrelerine Tufanbeyli ilçe kongresiyle yeniden başladıklarını belirten Başkan Ay, “Tecrübeli, vefakar, fedakar kadrolarımızı yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde söyleyecek daha çok sözümüz, yapacak çok işimiz var.

Kontrollü kongre sürecimizde her türlü tedbirleri alacağız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına harfiyen riayet edeceğiz. Salonlarımızın dizaynı ve havalandırılması belirlenmiş kriterlere göre yerine getiriliyor.

Kongrelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Göreve gelecek tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Adana’mız için, ülkemiz için canla başla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Adana’mızı AK Parti’nin kalesi yapacağız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.