Kozmik Radyo & Haber

CEYHAN’DA ÇÖP KONTEYNERLARI İLAÇLANDI

CEYHAN’DA ÇÖP KONTEYNERLARI İLAÇLANDI
342 views
25 Ağustos 2020 - 13:32

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sıcağında kötü kokuları engellemek ve haşere, mikrop üreme alanlarını ortadan kaldırmak için çöp konteynerlerini ilaçlı su ile temizliyor.

Ceyhan’da yaz aylarının aşırı sıcak geçmesinden dolayı çalışmalarını yoğunlaştıran Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, çöp konteynerlerini özel solisyon ilaçlarla temizliyor. Yaz sıcağında halkın kötü kokulardan rahatsız olmasını istemeyen ve mikrop üreme alanlarını ortadan kaldırmayı amaçlayan Ceyhan Belediyesi ekipleri bu konudaki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

“Önceliğimiz halkımızın sağlığı”

Her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kullandıkları  kimyasallarla çöp konteynerlerindeki sinek oluşumu önleniyor ve ayrıca kullandığımız parfümlerle konteynerlere güzel bir koku bırakıyoruz. Bu çalışma ile sadece konteynerlerin temizliği değil, ceyhan içinde çeşitli atıklardan kaynaklanan kirli noktalarda da bu dezenfekte işlemi sağlanacaktır. Çevre kirliliğini önlemek amacı ile vatandaşlarımızdan isteğimiz sizler de katı atıkları çöp konteynerlarına atmayı ihmal etmeyin. Çünkü önceliğimiz halkımızın sağlığıdır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.