Kozmik Radyo & Haber

Ziraat Mühendisi İşadamı Seçkin Öngel’den örnek davranış

Ziraat Mühendisi İşadamı Seçkin Öngel’den örnek davranış
366 views
24 Ağustos 2020 - 14:23

Lise yıllarında hobi olarak yazmaya başladığı şiirlerini bir kitapta toplayarak bastırmaya karar veren Adanalı İşadamı aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Seçkin Öngel, kitaptan elde edeceği geliri Kimsesiz Çocuklar Vakfı’na bağışlayacak. Seçkin Öngel, deneme olarak bastırdığı “İsmini Kalbime Yazdım” adlı kitabının okuyanlar tarafından beğenildiğini belirterek, Eylül ayı sonlarına doğru piyasaya çıkacak olan kitabı için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onay çıktığını söyledi.

Omka Gübre fabrikasının ortağı olan ve sık sık sosyal projelere de imza atan Adanalı işadamı Seçkin Öngel, “İsmini Kalbime Yazdım” adlı şiir kitabının ilk hamlesini lise yıllarında başlattığını kaydedip, “Ardından üniversite yılları ve devamında iş hayatım süresince de yazmaktan vazgeçmedim. 74 adet derlediğim şiirlerimi kitaba dönüştürmeden önce yakınlarımla paylaştım ve beğenildiğini görünce de kitaba dönüştürmeye karar verdim. Gerekli yazışmaların ardından ise Kültür ve Turizm Bakanlığı onayıyla baskısını yaptırıyorum. Bir aksilik olmazsa Eylül ayı sonunda tüm kitapçıların reyonlarında olacak” dedi.

Seçkin Öngel, şiir kitabının onayının ardından Tilki Kitap Yayınevi ile anlaştığını, kitap satışından elde edilecek gelirin tamamının kimsesiz çocuklara harcanacağını da ifade ederek örnek bir davranışa da imza attı. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.