Kozmik Radyo & Haber

“YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI”

“YÜZME HAVUZU VE SPOR KOMPLEKSİ’NDE KAYITLAR BAŞLADI”
392 views
24 Ağustos 2020 - 12:54

Yüreğir Belediyesi’nin Atakent Mahallesi’nde hizmete açtığı Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 24 Ağustos Pazartesi itibarı ile kayıt almaya başladı.

Bünyesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, seyir tribünü, voleybol ve basketbol sahası, fitness salonu, masa tenisi alanı, kütüphane, kafeterya, büfe, duşlar ve soyunma odaları bulunan tesis haftanın 3 günü kadınlara, 3 günü ise erkeklere hizmet verecek.

Pandemi nedeniyle hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ilk etapta 25’er kişilik gruplara hizmet sunacak tesis, sabah saat 08.00’den akşam 20.00’ye kadar 1’er buçuk saatlik seanslar halinde faaliyet gösterecek.

 “YÜREĞİR’DE BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZACAĞIZ”

Adanalıları tesise kayıt yaptırmaya davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Gençlerimizin hem fiziksel hem de ruhsal gelişimi ile ilgili hakikaten çok çaba gösteren bir belediyeyiz. Biz Yüreğir’de bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’miz içerisinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu ile son derece modern bir tesis. 24 Ağustos Pazartesi itibarı ile tüm vatandaşlarımızı kayıt yaptırmaya, bu tesisimizden istifade etmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.