Kozmik Radyo & Haber

M1 ADANA’DAN KAHRAMANLARA VEFA

M1 ADANA’DAN KAHRAMANLARA VEFA
372 views
24 Ağustos 2020 - 11:27

 M1 Adana AVM korona virüs salgını sürecinde yaptıkları fedakârlık nedeniyle sağlık çalışanları için “#MİNNETTARIZ” anıtı yaptırıp fotoğraflarını özel panolarda sergilemeye başladı.

M1 Adana AVM, korona virüsle mücadele süresince toplum için özveri ile gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarının kahramanlıklarını ölümsüzleştirmek için 12 metre uzunluğunda “#MİNNETTARIZ” anıtı yaptırdı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü desteğiyle yürütülen projede Adana’nın merkezi ve ilçelerinde bulunan sağlık kuruluşlarında görevli doktorundan hemşiresine, hastabakıcısından ambulans sürücüsüne kadar 125 sağlık çalışanımız ziyaret edilerek kendilerine özel hazırlanan paketler hediye edildi. AVM içinde oluşturulan bir alandaki panolara da “Kahramanlarımız” sloganıyla fotoğrafları yerleştirildi.

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın ÖZ, sağlık çalışanları tarafından yapılan fedakârlığa dikkat çekmek ve unutulmaması için üzerinde korona virüs sürecindeki haberlerin yer aldığı gazete kupürleriyle kaplanmış büyük bir “#MİNNETTARIZ” anıtı yaptırıp AVM’de sergilediklerini belirtti.

Yalçın Öz, ülkemizin Covid-19 mücadelesine özveriyle ve insanüstü bir gayretle destek olan bütün sağlık çalışanlarımızı temsilen Aladağ Entegre İlçe Devlet Hastanesi, Aladağ Merkez Aile Sağlığı Merkezi, Pozantı Toplum Sağlığı Merkezi, Feke İlçe Devlet Hastanesi, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Pınar Sağlıklı Hayat Merkezi, Fatma Kemal Timuçin Devlet Hastanesi, Karaisalı Toplum Sağlığı Merkezi, Karaisalı Eğlence  Sağlık  Ocağı, Yüreğir İlçe Sağlık Müdürlüğü, Akıncılar Aile Sağlığı Merkezi, Doğankent Aile Sağlığı Merkezi, Seyhan Devlet Hastanesi, Balcalı Hastanesi, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Adana Halk Sağlığı Laboratuvarı sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Sağlık çalışanlarına M1 Adana mağazalarından özel indirimler

Gerçekleşen proje kapsamında büyük mücadele veren sağlık çalışanları için M1 Adana AVM bünyesindeki mağazaların özel indirimlerinin yer aldığı hediye kitapçığı tüm sağlık kuruluşlarına dağıtıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.