Kozmik Radyo & Haber

Başkan Akay’dan ÇGC’ye büyük destek

Başkan Akay’dan ÇGC’ye büyük destek
430 views
02 Temmuz 2020 - 15:36

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Genel Kurulunun ardından pandemi dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştiremeyen ve normalleşmenin ardından yeniden ziyaretlere başlayan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerini, makamında kabul etti.

ESENDEMİR: “BASIN MÜZESİ VE KONUK EVİ OLARAK

KULLANILACAK TARİHİ BİR BİNA KENTE DEĞER KATAR”
Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, yeni dönemde çok farklı yayın kuruluş temsilcilerinin yer aldığı güçlü bir yönetimle görev aldıklarını belirterek yeni yönetim kurulunu tanıttı. Esendemir ayrıca, Başkan Akay’a ÇGC’nin yeni sosyal tesisleri hakkında bilgi verdi ve yerel basının yaşadığı sorunları aktardı. ÇGC Başkanı Esendemir, “Cemiyetimize ve Adana basınına bu güne kadar verdiğiniz desteklerden ötürü, size teşekkür ediyorum” diye başladığı konuşmasında,  ‘Basın Müzesi’ ve ‘Konuk Evi’ olarak kullanılacak tarihi bir binanın, Cemiyete tahsis edilmesinin kente değer katacağını belirterek Başkan Akay’dan destek istedi.

AKAY: “TOPLUMU TEMSİL EDEN STK’LARLA HAREKET EDİYORUZ”

Seyhanlıyı kucaklayan sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Akif Kemal Akay “Toplumun her kesimini temsil eden STK’larla hareket ediyoruz. Bunların başında da basın ve onun meslek örgütü olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti geliyor. Basının bugün ne denli zor koşullar altında görev yaptığının bilincindeyiz. ÇGC nezdinde görevini layıkıyla yapan tüm basın emekçilerini kutluyorum. Basın Müzesi ve Konuk Evi olarak değerlendirilecek tarihi bir binayı, cemiyetimizin uhdesinde Adana’ya kazandırmayı çok isteriz. Bu konuda gereken ne varsa yapacağız, kişilere değil kurumlara tarihi değerlerimizi emanet ederek, tüm halkımızın kullanabilmesini arzulamaktayız” diye konuştu.

“HEPİMİZE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

ÇGC Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, başarılar dileyen Başkan Akay, yerel yönetimlerin basına destek çıkması gerektiğini, Seyhan Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yerine getireceklerini dile getirdi. Başkan Akay, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de oldukça güçlü bir yönetimle görev başında. Meslektaşlarının sorunlarıyla ilgilenen, kentin ekonomik, siyasi ve kültürel anlamda gelişmelerini yakından takip ederek, bu gelişmeleri Adana kamuoyu ile paylaşan gazetecilerdir. Adana’nın sadece adliyesiyle anılmaması gerektiğini en iyi bilen sizlersiniz, onlarca değerimizin olduğu bu kentte, hepimize büyük görev düşüyor. Size ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri kendilerine gösterilen konukseverlikten dolayı CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.