Kozmik Radyo & Haber

Maske bahane, fırsat şahane!..

Maske bahane, fırsat şahane!..
754 views
06 Nisan 2020 - 13:28

Maske krizinden siyasi fırsat yaratanlar, muhtarları piyon olarak kullanmaya başladılar. Belediye başkanlarının çalışmalarına gölge düşürmek için hamle yapan Belediye Eski Başkanı ve İktidarın sözcüsü, destek verdikleri muhtarlar kanalıyla maske dağıtımı yaptırıyor ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i hedef alacak olaylara zemin hazırlıyor.

VATANDAŞ CAN, FIRSATÇILAR İKBAL DERDİNDE!

Vatandaşın can derdine düştüğü, kriz ortamında yaşam savaşı verdiği bu günleri fırsata çevirmek isteyen, kaostan beslenen siyasilere gün doğdu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in vatandaşa ücretsiz dağıtılmak üzere muhtarlara verdiği maskeler üzerinden kriz yaratmak isteyen, mevcut başarıyı gölgelemek adına şer cephesi harekete geçti. Bazı muhtarları piyon gibi kullanıp besleyerek Başkan Çetin’in başarısına gölge düşürmek isteyenlerin oyunu bozuldu, maske düştü, kel göründü.

YARDIM EDECEKSENİZ DİREK BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ YAPIN!..

Vatandaşa yardım etmek için belediyelere destek verilmesi gereken bu süreçte Belediye Başkanlarını hedef almak, yaptıkları hizmeti gölgelemek ve birkaç piyonla hareket etmek size artı değil eksi puan kazandırmaktan öteye gitmez.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.