Kozmik Radyo & Haber

ULUBATLI HASAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

ULUBATLI HASAN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ÇOK YAKINDA AÇILIYOR
156 views
22 Eylül 2022 - 13:58

Yüreğir Belediyesi’nin sağlık yatırımlarından biri olan ve mahallede önemli bir ihtiyaca cevap verecek Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi çok yakında açılıyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğirlinin yaşam kalitesini artıran projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Yüreğir Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Ulubatlı Mahallesi’nde mayıs ayında yapımına başlanan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, bölgede ciddi bir eksikliği gidermiş olacak.

210 metrekare alan üzerine kurulu A grubu Aile Hekimliği olarak tasarlanan Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi, 3 hekim odası, 1 acil müdahale odası, 1 kan alma odası, 1 bebek emzirme odası, 1 gebe izleme odası ve 1 aşı odası ile hizmet verecek.

Tüm yatırımlarının Yüreğirlinin yaşam konforunu arttırmak üzere olduğunu vurgulayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir; “Yüreğir Belediyesi olarak tüm mahallerimizde her yaştan insanımızın faydalanabileceği tesisler inşa etmeye, ilçemizin yaşam kalitesini artıran projeler üretmeye devam ediyoruz. Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezimizin çok yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Bölgenin sağlık ihtiyacına önemli ölçüde cevap verecek olan merkezimiz şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.