Kozmik Radyo & Haber

Mehmet Sezer: Demokrasi şölenimiz pazar günü başlıyor

Mehmet Sezer: Demokrasi şölenimiz pazar günü başlıyor
198 views
22 Eylül 2022 - 12:56

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, pazar günü gerçekleştirilecek delege seçimleriyle birlikte Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 7. Olağan Kongresi maratonunun başlayacağını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen basın buluşması gerçekleştirildi.

Basın-yayın faaliyetlerinde bulunan çok sayıda basın mensubunun katıldığı program Adana Öğretmenevi’nde düzenlendi.

Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer demokrasi şöleni olarak niteledikleri 7. Olağan Kongre sürecinin pazar günü gerçekleştirilecek delege seçimleriyle başlayacağını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen’in 30. yılında gerçekleştirilecek delege seçimlerin dört yıl boyunca, illerdeki ve genel merkezdeki yöneticileri belirleyecek olması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Başkan Sezer; “Demokrasi kültürü sendikamızla özdeşleşti. Talimatla aday olan ya da adaylıktan çekilen insanları Eğitim-Bir-Sen’de göremezsiniz. Farklı sendikalardaki seçimler sırasında gelen evrak defterini saklayanlara, baskıyla adaylıktan çekilmeye zorlanan insanlara da şahit olduğumuz bir ortamda Eğitim-Bir-Sen üyeleri tercihlerini başkalarının değil kendi iradeleri doğrultusunda ortaya koyacaklar” dedi.

Delege seçimlerinin ardından 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi 7. Olağan Kongresi’nin yapılacağını söyleyen Mehmet Sezer; tüm üyelerimizi hem delege seçimlerine hem de Şube Başkanlığı seçimlerine katılmaya davet ediyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde, ben değil biz duygusuyla hareket ederek, kardeşlik ortamında bu demokrasi şölenimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kulandı.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer açıklamalarını; “Bugüne kadar bizlere desteğini her ortamda gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.