Kozmik Radyo & Haber

Başkan Hülya Erdem, esnafın yanında

Başkan Hülya Erdem, esnafın yanında
152 views
22 Eylül 2022 - 14:08

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe geneline yaydığı hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarla olabildiğince bir araya gelmeye özen gösteriyor.
Toplumun tüm kesimlerinin derdine derman olmak üzere kurulu Ceyhan Belediyesi’nin sistemine çalışanların tümünü adapte etme gayretindeki Hülya Erdem, ilçedeki esnaf ve sanatkârları da unutmuyor. Ceyhan’daki etkinliklerde ilçe esnafıyla işbirliğini ihmal etmeyen Başkan Erdem, bu kapsamda ziyaret ettiği esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinledi, sohbet etti, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
“ESNAF, EKONOMİYE CAN VERİYOR”
Türkiye ekonomisinin bel kemiği esnaf ve sanatkârın son dönemlerde enflasyon ve alım gücünün düşmesinden kaynaklanan sıkıntıları yakından takip ettiğini kaydeden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ekonomimizin yapı taşı olan Ceyhanlı esnaf ve sanatkârımızın sorunlarını biliyoruz. Belediyemiz bünyesinde tüm ekiplerimizle esnaf ve sanatkârımızın yanındayız. Ceyhanımızdaki mahallelerde hemşehrilerimizin en yakınında bulunan, yoksul ve gariban dostu esnaflarımızın daha güzel günler yaşamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
İlçe ekonomisinin döngüsünde büyük rol oynayan, ekonomiye can veren esnaf ve sanatkârların desteklenmesinin önemine işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.