Kozmik Radyo & Haber

MHP’li Ayşe Sibel Ersoy’dan Gaziler Günü’nde muhteşem konser

MHP’li Ayşe Sibel Ersoy’dan Gaziler Günü’nde muhteşem konser
143 views
21 Eylül 2022 - 13:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destekleriyle, İçişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un organizasyonunda Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nce bir konser düzenlendi.

Yemen ve Çanakkale türküleri, zeybek gösterisi…

Gaziler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Salonu’nda verilen muhteşem konserde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, şehit yakınları ve gaziler iştirak ettiler. “Gönül Telimizi Titretenler” adı verilen konserde ‘Yemen’ ve ‘Çanakkale’ türküleri seslendirilirken ‘Zeybek’ gösterisi icra edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Onlar, toprağın vatan olma hikâyesinin yaşayan şahitleri, gazilerimiz. Rabbim bizleri şehitlerimize ve gazilerimize mahcup etmesin.” diye konuştu.

Konser fikri nasıl doğdu, nasıl gerçekleştirildi?

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy; Ankara Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Genel Bakanı Mustafa Işık, Ankara Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu, Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Sanatçısı Hasan Demirkıran’ın gündeme getirmeleriyle başlanan programın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin manevi desteğinin ardından adı geçen Bakanlıkların katkılarıyla hayata geçirildiğini anlattı.

“Devlet Bahçeli şehitler ve gaziler konusunda çok hassas”

Ayşe Sibel Ersoy, yaptığı konuşmada “Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendi şehit yakınları ve gazilerimiz konusunda büyük hassasiyet sahibidirler. Sakarya Meydan Muharebesinin 101. Yıldönümünü idrak ettik.  Yitirdiğimiz canların Cumhuriyetimizin kurulması ve Türk Milletinin özgür ve bağımsız yaşaması için ne kadar önemli olduğunu, aslında bugün etrafımızda kurulmaya çalışılan ateş hattı ve çok yakında yaşamış olduğumuz 15 Temmuz gerçeği bize çok iyi anlatmaktadır. Bu vesileyle hem tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, hem de bu gecede emeği olan herkese çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

“Bize karşı umut taşıyan her yerin, sesin umududur Türkiye” ifadesini kullanan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık da, böyle anlamlı bir programa destek veren herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.