Kozmik Radyo & Haber

İYİLİK ELİ KIZILAY UKRAYNA’YA YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

İYİLİK ELİ KIZILAY UKRAYNA’YA YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
208 views
19 Eylül 2022 - 11:08
Rusya ile savaştan mağdur olan Ukrayna halkının savaşın başladığı ilk günden itibaren yanında olan Türk milletinin iyilik eli  Kızılay aracılığıyla gıda ve ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir tır daha gönderildi.
Kızılay Genel Sekreteri Ramazan Saygılı, Kızılay’ın renk körü yaklaşımla din, dil, ırk farkı gözetmeksizin dünyanın neresinde bir kriz varsa orada bulunduğunu belirterek, “Mağdurlara destek için bu kez Kızılay’ımızın düzenli bağışçısı olan Lians Kulüpleri yardım elini uzattı. Başta Gazipaşa Elite Lyon Kulübü Başkanı Müge Kantaroğlu olmak üzere tüm kulüp yöneticileri ve üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Müge Kantaroğlu ise Türk milletinin iyilik eli Kızılay ile yol yürümekten duydukları mutluluğu dile getirerek, “İnsanlık bir kez daha savaşın doğurduğu yıkım, acı ve kayıplarla sınanıyor. Sivil yerleşimler savaş alanına dönüşmüş, sivil insanlar, çocuklar, kadınlar, yaşlılar, engelliler korku ve panik içerisinde. Bunun acısını derinden hissediyoruz. Bize yardım elini uzatmamamıza vesile olan Kızılay ilçe bir kez daha gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Gıda ve ihtiyaç malzelerinden oluşan tır yola çıkarken Genel Sekreter Ramazan Saygılı, insanı yardımların süreceğini, bu konuda büyük duyarlılık gösteren hayırseverlere bir kez daha teşekkür ettiklerini ifade etti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.