Kozmik Radyo & Haber

“30 Ağustos diriliş ve yükseliş nişanesidir!”

“30 Ağustos diriliş ve yükseliş nişanesidir!”
189 views
30 Ağustos 2022 - 11:26

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Zaferler ayı Ağustos’ta bir kez daha milletçe aynı heyecan ve coşkuyu yaşamanın mutluluğu içindeyiz.” dedi.

“Nice yüzüncü yıllarda kutlamayı nasip eylesin”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yayınladığı mesajla vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Avcı yaptığı açıklamada “Bugün, Milli Mücadele’mizin Önderi, Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Başkomutanlığında 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazandığımız Büyük Taarruz’un yüzüncü yıl dönümünü coşkuyla idrak ediyoruz. Zafer Bayramımız kutlu olsun, Cenab-ı Allah aziz milletimize nice yüzüncü yıllarda aynı zaferimizi kutlamayı nasip etsin.” ifadesini kullandı.

“Dünya üzerimize gelse bu gerçek değişmeyecektir”

Başkan Avcı şöyle devam etti:

“Zaferler ayı Ağustos’ta bir kez daha milletçe aynı heyecan ve coşkuyu yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘30 Ağustos Zaferi Türk Milleti’nin diriliş ve yükseliş nişanesidir.’ Binlerce yıldır var olduğumuz bu coğrafyada Sultan Alparslan Liderliğinde 26 Ağustos 1071’de Anadolu’ya ebedi vatan mührünü vuran Türk Milleti, 30 Ağustos 1922’de de Gazi Mustafa Kemal Liderliğinde yeni dünyanın emperyalist düzen kurucularına karşı bu gerçeği bir kez daha tescil ettirmiştir. Bütün dünya üzerimize gelse bu gerçek değişmeyecektir, değiştirilemeyecektir!”

“Türkiye gücünün farkına varmıştır”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“30 Ağustos ruhuyla yedi cephede mücadele veren Türkiye, kabul edilmelidir ki ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye!’ misyon ve vizyonumuzla örtüşen süreçte tarihi haklarının ve gücünün farkına varmış, yeniden yükselişe geçmiştir. Siyasi ihanet ittifakının içeride; küresel husumet cephesinin ise karada, denizde, havada ülkemize, milli haklarımıza yönelik tacizleri bu yüzdendir; ama Türkiye asla durdurulamaz, durdurulamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, kıymetli vatandaşlarımızın Zafer Bayramını içtenlikle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.