Kozmik Radyo & Haber

İYİ PARTİ ‘DEN SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

İYİ PARTİ ‘DEN SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
171 views
27 Haziran 2022 - 14:42

İyi Parti Adana İl Başkanlığından Sandık görevlilerine Seçim sandığı güvenliği eğitimi verildi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı GöktürkBoyvadaoğlu yoğun geçen haftalık programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Hafta içerisinde Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısına katılan Başkan Boyvadaoğlu, Adana’ya döndükten sonra, Seyhan İlçesine bağlı mahallelerde ”Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği” eğitimi verdi.

Yaptığı açıklamada konuşan Boyvadaoğlu; Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in konuşmasında ; Biz o sandığı koruyacağız. Seçmenimiz rahat olsun” bu konuda tüm tedbirlerimizi alıyoruz, diyerek yaptığı  açıklamanın ardından, Bizlerde Adana’mızda sandıklara sahip çıkarak usulsüzlüğe müsaade etmeyeceğiz,sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız diyerek sandık güvenliği çalışmaları hakkında şunları söyledi;

Seçim sandığı güvenliği eğitiminde Seyhan İlçemizde bulunan Sarıhuğlar, Küçük dikili , Büyükdikili, Kuyumcular , Karakuyu , Zeytinli, Gökçeler, Küçük Çıldırım, Büyük Çıldırım, Yolgeçen, Gölbaşı , Yenidam, Dörtağaç ve Sarıhamzalı Mahallelerini ziyaret ederek sandık görevlilerine sandık güvenliği eğitimi verdik ve kontrollerini sağladık.

Sandık görevlilerine Sandığı iyi koruyup, başından ayrılmayacaklarını ve tutanağı teslim alıp görevlerini yerine getireceklerini söyleyerek, Sandık açıldığında çıkan oyların sonucunun, emniyetinin, güvenliğinin, sandık başındaki kişilere emanet olduğunu hatırlattık .

Tüm temsilcilerimizin  görevlerinin bilincinde olduğunu gördük. Teşkilatlarımızla birlikte bu konuda özverili ve çok büyük çalışmalar yapıyoruz seçmenimiz rahat olsun, ilerleyen zamanlarda ”Sandık görevlileri Seçim sandığı güvenliği eğitimi” tüm mahallelerimizde devam edecektir.

Seçim sandığı güvenliği eğitiminde hazır bulunan Mahalle temsilcilerimize ve Sandık görevlilerimize,katkılarından dolayı emeği geçen herkese ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı mahalle muhtarlarına  teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını bitirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.